НАЧАЛО / ябълка / Изключване на функцията за местоположение на вашия iPhone или IPAD (IOS Местоположение)

Изключване на функцията за местоположение на вашия iPhone или IPAD (IOS Местоположение)

Обяви

Много приложения и дори работещи компоненти на системата IOS (IPAD, iPhone, iPod) използвам МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО да събират и предоставят разнообразна информация за потребителите.
От приложения, който показва Време si време Мето Pentru текущото местоположение, към GPS приложения за шофьори, ген Google Maps si WazeВсички използва местоположението услуги. Местоположение Услуги.

Ако множество потребители услуги за местоположението Това е предимство, има много от тези, които активират местоположението на услугата постоянно да им даде главоболие. Дали не искате телефонът "знае" къде отиваш или колко стъпки са направили, дали тази услуга консумира енергия от батерията. Причините са много и са под въпрос.

Преди да разгледаме Както можете да забраните на услуги за местоположението pe iPhone, IPad или лаптоп лампаТрябва да знаете, че ако загубите iPhone, тя не може да се намира в заявлението "Намери ми iPhone"Нито в приложението"Намери Моите приятели"Не може да се намери.

Всеки път, когато местоположение услуга работи във фонов режимТова означава, че дадено приложение или модул на операционната система разпитва вашето местоположение Това е маркиран с "стрелката за навигация"Това се появява в горната лента, в непосредствена близост индикатор Bluetooth или батерия.

Как да деактивирате място на вашия iPhone, IPAD или лаптоп лампа

местоположение услуга се намира в "настройки за поверителност"На всяко устройство с операционна система iOS.

отидете Настройки > поверителностИ горната част на екрана, ние имаме "Местоположение Услуги". По подразбиране, тази услуга е започнало и се препоръчва всеки нов инициализация на системата.

Кликнете върху "Местоположение Услуги"И до" Location Services "ключ Green Button За да изключите място.

"Turn Off" на диалоговия прозорец, който ще artizeaza тази функция ще бъде деактивирана и услугите "Find My Ipad" или "Find My iPhone" вече няма да бъде на разположение.

След като предприемете тази стъпка, услугата за GPS местоположението е деактивирана на вашия iPhone или iPad.

Имайте предвид, че в близост мобилни данни (мобилен интернет 3G / 4G) обслужване BluetoothиWi-Fi или режим се активираСамолет"Което е свързано затворете всички комуникации iPhone, Не затваряйте и услуги за местоположението.
Вероятно сте забелязали, че на снимки, направени от самолета, дори и ако сте над 11.000 м височина с това как "Самолет" активирани, те пазят точни данни за местоположението ви

Тук е мястото на една снимка, направена с Вашата височина, в самолета:

След като услугата за локализация е затворена, както iOS, така и инсталираните приложения вече няма да имат достъп до местоположението ви.

Един коментар

  1. Много добри съвети! Освен критичните моменти, когато сте загубили в чужд град, или имате нужда GPS за като използвате елемента карта, най-добре е да изключите тази функция.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

*

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Китайски (традиционен)хърватскичешкидатскиDutchEnglishестонскиFinnishFrenchGermanГръцкиивритхиндиунгарскиIndonesianирландскиItalianJapaneseKoreanлатвийскилитовскиNorwegianлакPortugueseрумънскиRussianсръбскиSlovakсловенскиSpanishSwedishThaiтурскиукраинскивиетнамски