FacebookМобилни AppsСъвети за мобилното

Как можем да затворим близки приятели (или известия за тази функция) в мобилното приложение Facebook

Напоследък Facebook се прибавя брой предлага нови обекти Pentru мобилно приложение, Включително Близки Приятели, Функция, която позволява на потребителите да Споделяне на местоположение uiasca с приятели (или по-точно нотификация приятели на потребител, когато той е вproзагиват от тях). Като се има предвид, че тази функция е една по избор (Тя е до потребителите, ако те искат да я използват или не), за да бъде функционална и приятели очевидно ще го има активирате на мобилно приложение се използва за Smartphone условие (функцията може да уточни точно местоположение потребител, ако той реши да сподели uiasca място на картата за определен период от време).

Близки Facebook-приятели

С функцията е активирана, тя няма да бъде автоматично изключена, но потребителят ще трябва да изключен ръчно тогава няма да искате да направите тяхното местоположение известни. За Наблизо забраните Приятели in Facebook мобилно приложение (И двете Андроид и IOS), Моля, докоснете Още> Приятели наблизо> Настройки за местоположение> Споделяне на местоположение (По този начин можете да поддържате запис на място вас, но това няма да бъде споделен с приятели изгледаха Facebook).

деактивирате-близките приятели

Ако смятате, че Близки Приятели като функция, която нарушава личните си данни и не искам да го използвам, за да намерите или да се намира от приятели (място може да се споделя с приятели, или гледане на общественото) След това просто трябва да споделите От (Както настроен по подразбиране) Или изключва с помощта на инструкциите по-горе. Ако нямате нищо против да гледам местоположение с приятели Сподели във Фейсбук, но се дразнят от Известия показани тази функция, можете да забраните уведомления лицеви дава кран на Още> Настройки на акаунта> Mobile Push.

Забележка: За да успокои потребителите, които считат за нарушение на неприкосновеността на личния живот Близки приятели, но не може да помогне, но се използва тази функция, Facebook ги уверява, че те винаги могат да го изтриете записано сървърите на данни, социални мрежи директно от настройките на приложението Mobile.

Маркирания

Оставете коментар

Мобилни приложения, уроци и новини:
Като активирате близките приятели?, близки приятели във фейсбук, % Needle книга, инста опция proнадите приятели и близо, % Faceboock, как из.приятеля на f.huawei .mo., близки приятели във Facebook, вимкнути місцезнаходження самсунг j5, طريقة تعطيل близкия приятел, близки приятели във фейсбук за андроид, % acevok, एच डी फेसबुक, функционират наблизо на Facebook, Facebook мобилен Jeu разполагане, близките приятели تفعيل, защо не съм близките приятели ??, फेसबुक एप्लिकेशन, % Facebook, डाउनलोड फेसबुक ап,
Бутон "Нагоре" горе
Близо