iOS @AppleIOS NewsIPadiPhoneСъвети за мобилното

Как може напълно нулирате iPhone или iPad, с версия 11 (Erase All Content и настройки)

Ние не знаем дали това е бъг версия "Preview" IOS 11Но след инсталацията много потребители се оплакват, че Не мога да нулирам изцяло iPhone или iPad, Опцията "Erase All Content и Settings"Няма отговор, каквато.

Изглежда, че тази неизправност е тясно свързана Apple IDКЗК влезете IPad или iPhoneИ решаването на проблема се състои излизане iCloud акаунт от устройството.

Как да възстановите и изтриете всички данни на вашия iPhone или iPad с iOS 11

Първо трябва да изтриваме профила за актуализация за iOS 11 Beta, Изтриване на този профил няма да доведе до понижаване на след Reset.

отидете Настройки > общ > Proдосие

преса iOS Beta Software Proдосие и "Премахване Proдосие".

След като изтрием профила на iOS Бета Софтуер, деа authenticated Apple ID на устройството. Отидете на "Settings" и кликнете първата опция в менюто, където потребителско име, след това "Изход".

Fading iCloud данните присъства на устройството.

След тази стъпка е завършена можем да преминем изтриване и Reset IOS 11 на устройството.

Настройки > общ > За да стартирате "Нулиране"- последната опция в долната част> Erase All Content и Settings.

Proизтриването на изтриването на данни и общото нулиране може да отнеме няколко минути. След рестартиране на устройството ще имате и iOS 11 Beta, но за да продължите да получавате актуализации за тази версия, ще трябва да регистрирате отново устройството в Apple Бета софтуер Proгр.

Маркирания

Оставете коментар

Мобилни приложения, уроци и новини:
SKLEP C6- Nokia Ovi, GOOGLE, PERSONALIZACJA, Mac OYUNLAR Java, Chamade фалшива моментално не Java, تحميل واتس اب سامسونج s5222, aplikasi Java Sony Ericsson j108i, Update.lgmobile.com,
Бутон "Нагоре" горе
Близо